1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA OPEN (10:00-14:00) - 9 Μαΐου (Ανάληψη) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ

Ρεπλίκα Teal Bugatti Type 43A

€59,950

✔ Αγορά με ασφάλεια στο διαδίκτυο ✔ Παγκόσμια παράδοση στην πόρτα σας ✔ ΤΩΡΑ δωρεάν αποθηκευτικός χώρος και πληρώστε αργότερα
  • Δείτε όλες τις φωτογραφίες
  • Εξωτερικό 360
  • 360 εσωτερικό
  • Video παρουσίαση

Ρεπλίκα Teal Bugatti Type 43A | Εκτενώς ανακαινισμένο | 1976

Ανταύγειες:

- Πολύ καλή Bugatti Type 43A Replica
- Κατασκευάστηκε από την Teal Cars
- Αποκατασταθεί εκτενώς
- Διατίθεται εκτεταμένο ιστορικό
- 2.5 λίτρων, 6κύλινδρος Triumph κινητήρας

Πωλείται εκτενώς ανακαινισμένο Bugatti Type 43A Replica
Προσφέρουμε προς πώληση αυτή την όμορφη Bugatti Type 43A Replica από το 1976. Αυτή η ρεπλίκα κατασκευάστηκε από τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Teal Cars, η οποία είναι γνωστή παγκοσμίως για τις υψηλής ποιότητας Bugatti Replicas. Το κλασικό που προσφέρουμε προς πώληση εδώ προέρχεται από μια ιδιωτική συλλογή ενός ενθουσιώδους που έχει αναπαλαιώσει αρκετές δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα. Έχει αποκαταστήσει εκτενώς αυτό το Type 43A και είναι τόσο οπτικά όσο και τεχνικά σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν 2 φάκελοι πλήρους ιστορικού που λένε τα πάντα για την ιστορία του αυτοκινήτου, το Teal Cars και την αποκατάσταση. Τροφοδοτείται από έναν αναθεωρημένο 2.5κύλινδρο 6 λίτρων Triumph κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με overdrive. Είναι επίσης εξοπλισμένο με δισκόφρενα μπροστά για επιπλέον οδηγική άνεση.

Πωλείται Bugatti Type 43A Replica σε πολύ καλή κατάσταση
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, αυτή η Bugatti Type 43A Replica δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει από μια πραγματική. Η λαμαρίνα, οι περσίδες στο αμάξωμα, ο εφεδρικός τροχός και οι συρμάτινες ρόδες ... η συνολική εικόνα είναι απόλυτα σωστή. Φινιρίζεται σε μια όμορφη κόκκινη βαφή με μαύρες ρίγες που τονίζει για άλλη μια φορά τις όμορφες γραμμές του κλασικού. Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με μαύρες ταπετσαρίες, κόκκινο χαλί και ξύλινο τιμόνι και ταμπλό. Η Bugatti Type 43A Replica διαθέτει επίσης μαλακό υφασμάτινο κάλυμμα.

Θέλετε να αγοράσετε Bugatti Type 43A Replica;
Ψάχνετε για μια Bugatti Type 1976A Replica του 43; Στη συνέχεια, αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να κάνει ένα προσωπικό βίντεο καταστήματος για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: t5534
  • Μάρκα: Βάσκας
  • Μοντέλο: Τύπος 43A
  • Έτος: 1976
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ   +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Βίνσεντ Πραγκ  
 

* Απαιτούμενα πεδία

Ψάχνετε για ένα Βάσκας?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Βάσκας!

Έχετε ένα Teal και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Αναζητούμε πάντα κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσουμε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία