27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Γιορτή της ταχύτητας 2020 του Goodwood

Ιουλίου 9, 2020 έως Ιουλίου 12, 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το ετήσιο Goodwood Festival Speed ​​είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προσφέρει περισσότερους από τους επισκέπτες του 10,000, δίνοντας στους οπαδούς της Formula 1 την ευκαιρία να δουν και πάλι τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Φέτος μπορείτε να θαυμάσετε την εκδήλωση τον Ιούλιο 9 μέχρι τον Ιούλιο 12, 2020. Το Goodwood Festival of Speed ​​πραγματοποιείται στο West Sussex της Αγγλίας.

 

Η εκδήλωση προσφέρει ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει πότε. Έχετε αρκετούς "Road Racers", το "Goodwood Action Sports Show", το Formula 1, το NASCAR και διάφορα "Supercars". Το Hillclimb είναι η καρδιά του γεγονότος, όπου τα οχήματα από τα Main, Supercar και Paddocks First Glance συναντώνται στο κοινό έδαφος. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά σημεία που σας προσφέρουν την καλύτερη θέα στον αγώνα. Ξεκινώντας από την γραμμή εκκίνησης, πέρα ​​από το σπίτι, μέσω της γωνίας Molecomb, κατά μήκος του τοίχου Flint και του Top Paddock, δεν υπάρχει έλλειψη δράσης. Υπάρχουν πολλά να δείτε στο Goodwood Festival of Speed!

 

Για ένα γήπεδο στο θεαματικό γεγονός πληρώνετε 92 € εισιτήριο ανά άτομο την Παρασκευή και 103 € ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή. Για ένα περίπτερο, πληρώνετε 64 € ανά άτομο για ένα εισιτήριο την Παρασκευή και κοστίζει 87 € ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή. Το Φεστιβάλ Ταχύτητας προσφέρει εκτεταμένες ώρες λειτουργίας που σας επιτρέπουν να ρίξετε μια ματιά. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 6:30 π.μ.