27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Ιστορικό Grand Prix Zandvoort 2023

Σεπτέμβριος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Zandvoort ζωντανεύει κατά τη διάρκεια του ιστορικού τριήμερου φεστιβάλ χάρη σε αγώνες για δώδεκα διαφορετικές κατηγορίες και σεμινάρια κατάρτισης. Χάρη σε ένα μεγάλο μείγμα αγώνων από ιστορικά Formula 1 μέχρι κλασικά αυτοκίνητα, το Grand Prix Zandvoort του ιστορικού έχει γίνει ένα σημαντικό γεγονός αγώνα. Για να εξασφαλιστεί η ποικιλία 3 ημερών, υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές επιδείξεις. Αυτό το θεαματικό γεγονός πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2023.

 

Χάρη στο κύκλωμα των 4.3 χιλιομέτρων στους αμμόλοφους, τα GT, τα τουριστικά αυτοκίνητα, τα σπορ αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα τύπων έρχονται σε δράση. Μπορείτε να θαυμάσετε την πλούσια ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλες του τις πλευρές, τόσο στην πίστα όσο και στην περιοχή των ποδηλάτων. Στο ιστορικό Grand Prix Zandvoort, μάρκες αυτοκινήτων όπως Bugatti, Bentley, Aston Martin, Frazer Nash και Talbot θα παρουσιάσουν τα όμορφα κλασικά τους αυτοκίνητα. Υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες από το σπίτι και το εξωτερικό που είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός κάθε χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Η χρέωση εισόδου για ένα ημερήσιο εισιτήριο που σας δίνει πρόσβαση στην μάντρα, την κύρια βάση και τους αμμόλοφους είναι περίπου 35 €. Αυτή η τιμή ισχύει για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Εάν θέλετε να πάτε για ένα σαββατοκύριακο, πληρώνετε περίπου 60 € για ένα εισιτήριο Σαββατοκύριακου. Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια αυτής της τριήμερης εκδήλωσης, μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλους τους εντυπωσιακούς αγώνες και αυτοκίνητα. Η διεύθυνση είναι Circuit Park Zandvoort στο Burgemeester van Alphenstraat 3.