Κυριακή 5 Μαΐου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (10:00-14:00) - 9 Μαΐου (Ανάληψη) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟ

Singer 9 Sports Coupe

Δείτε το τρέχον Τραγουδιστής στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Τραγουδιστής?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Τραγουδιστής!

Έχετε έναν τραγουδιστή και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Singer 9 Sports Coupe | Εκτενώς ανακαινισμένο | Πολύ Σπάνιο | 1934

Ανταύγειες:

- Αποκατασταθεί εκτενώς
- Πολύ σπάνιο Sports Coupe
- Επισκευασμένος και αμόλυβδης 972κύλινδρος κινητήρας 4 κ.εκ
- Ανακαινισμένο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων
- Ολισθηρή οροφή

Πωλείται εκτενώς ανακαινισμένο Singer 9 Sports Coupe
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο Singer 9 Sports Coupe από το 1934. Το Singer έχει ανακαινιστεί εκτενώς από έναν Ολλανδό Triumph ειδικός και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο οπτικά όσο και τεχνικά. Το Singer 9 Sports Coupe είναι μια πολύ σπάνια εμφάνιση και σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μερικές δεκάδες οδηγούν ακόμα σε όλο τον κόσμο. Τροφοδοτείται από τον 972κύλινδρο κινητήρα 4 κυβικών εκατοστών που συνδέεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 4 ταχυτήτων.

Πωλείται πολύ σπάνιο Singer 9 Sports Coupe
Το Singer 9 Sports Coupe που προσφέρουμε προς πώληση εδώ είναι πραγματικά ένα αξιοθέατο. Έχει ένα όμορφο δίχρωμο χρώμα που τονίζει περαιτέρω τις όμορφες καμπύλες αυτού του κλασικού προπολεμικού. Το χρώμιο είναι σε όμορφη κατάσταση και οι βαμμένες ακτίνες τροχοί συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα. Το εσωτερικό του Singer είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι εξοπλισμένο με μαύρη επένδυση από τεχνητό δέρμα, ξύλινη επένδυση και ξύλινο ταμπλό με όμορφα μετρητές.

Θέλετε να αγοράσετε ένα Singer 9 Sports Coupe;
Ψάχνετε για ένα Singer 1934 Sports Coupe του 9; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να κάνει ένα προσωπικό βίντεο αγορών για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: s1598
  • Μάρκα: Τραγουδιστής
  • Μοντέλο: 9 Sports Coupe
  • Έτος: 1934