Κυριακή 1 Οκτωβρίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Οκτωβρίου (Ημέρα Γερμανικής Ενότητας) ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟ

Chevrolet Corvette C3

Δείτε το τρέχον Chevrolet στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Chevrolet?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Chevrolet!

Έχετε ένα Chevrolet και θέλετε να το πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Chevrolet Corvette C3 | Αποκαταστάθηκε | Targa | 350 CUI V8 | Μπλε παγετός | 1978

Ανταύγειες:

- Ανακαινισμένο
- Targa Top
- 350 CUI V8
- Ξαναβάφτηκε το 2016
- Frost Blue χρώμα
- Δισκόφρενα παντού
- Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Chevrolet Corvette C3 προς πώληση
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο Chevrolet Corvette C3 του 1978. Αυτό το Chevrolet προέρχεται από έναν τακτικό πελάτη της E&R Classics που αντάλλαξε την Corvette με ένα άλλο κλασικό. Το Oldtimer τροφοδοτείται από 350 CUI V8 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που προσφέρει μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Πωλείται ανακαινισμένο Chevrolet Corvette C3
Αυτό το Chevrolet Corvette C3 είναι πραγματικά ένα αξιοθέατο. Το κλασικό αποκαταστάθηκε στο παρελθόν και εφοδιάστηκε με μια νέα βαφή στο εργοστασιακό χρώμα Frost Blue. Αυτή η Corvette είναι εξοπλισμένη με ζάντες 25ης επετείου, εμβλήματα Anniversary γύρω και ειδικό τιμόνι. Αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο είναι ότι αυτή η Corvette C3 είναι εξοπλισμένη με Targa Top, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο κατά την περιοδεία όταν ο καιρός είναι καλός. Το εσωτερικό είναι τελειωμένο σε σκούρο μπλε χρώμα που συνδυάζεται υπέροχα με τη βαφή Frost Blue.

Θέλετε να αγοράσετε Chevrolet Corvette C3;
Άχνετε για μια Chevrolet Corvette του 1978; Στη συνέχεια, αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε μας απευθείας στο +31 416 751 393. Οι πωλητές μας θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να δημιουργήσουν ένα προσωπικό βίντεο καταστήματος για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: c6588
  • Μάρκα: Chevrolet
  • Μοντέλο: Κορβέτα
  • Έτος: 1978