Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Ασφαλίστε το κλασικό σας αυτοκίνητο

Αγοράσατε το κλασικό σας αυτοκίνητο και τώρα θέλετε να το ασφαλίσετε. Ή μήπως θέλετε να αλλάξετε την κλασική σας ασφάλιση αυτοκινήτου; Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε τη σωστή ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου, το κλασικό σας αυτοκίνητο είναι πολύτιμο και επομένως πρέπει να είναι καλά ασφαλισμένο. Όχι μόνο το τέλος είναι σημαντικό, αλλά και ο βαθμός κάλυψης και οι συνθήκες. Έχετε την επιλογή να παρέχετε στο κλασικό σας αυτοκίνητο διάφορες επιλογές κάλυψης όπως: μια νομική κάλυψη ευθύνης, περιορισμένη κάλυψη casco ή πλήρη κάλυψη. Οι όροι και τα τέλη για τέτοιες ασφαλίσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον ασφαλιστή, επομένως πληρώνει για τη σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών. Ψάχνετε για μια ασφαλιστική εταιρεία για να ασφαλίσετε τα MG, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Ferrari, Triumph ή άλλα κλασικά αυτοκίνητα που αγοράσατε πρόσφατα, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς (ειδικευμένοι στην ασφάλιση κλασικών αυτοκινήτων).

Φυσικά, αυτό ισχύει όχι μόνο για τα κλασικά αυτοκίνητα, αλλά και για τα νεαρά χρονόμετρα και τα σπορ αυτοκίνητα. Η ασφάλιση youngtimer και η ασφάλιση για σπορ αυτοκίνητα διαφέρουν από την κλασική ασφάλιση αυτοκινήτων, επομένως συνιστάται η σύγκριση των ασφαλιστικών εταιρειών. Συχνά ο ασφαλιστής ζητά μια έκθεση αποτίμησης, επομένως είναι συνετό να αξιολογηθεί το κλασικό σας αυτοκίνητο, το νεαρό timer ή το σπορ αυτοκίνητο.