Ιούλιο και Αύγουστο ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως

Mini Clubman Estate

Δείτε το τρέχον MINI στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα MINI?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας MINI!

Έχετε ένα MINI και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Mini Clubman Estate | Τρούσαρντι | Ανακαινίστηκε εκτενώς | 1979

Ανταύγειες:

- Αποκατασταθεί εκτενώς
- Σπάνια έκδοση Trussardi
- Μίνι 4 θέσεων
- Πολύ καλή κατάσταση

Πώληση Beautiful Mini Clubman Estate Trussardi
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο κτήμα Mini Clubman του 1979. Το Mini προέρχεται από την ηλιόλουστη Ιταλία όπου πέρασε όλη του τη ζωή στο Λέτσε. Αυτή είναι μια σπάνια εκδοχή του ιταλικού κατασκευαστή μόδας Trussardi.

Εκτεταμένη ανακατασκευή του 1979 Mini Clubman Estate προς πώληση
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αυτού του κλασικού Mini έχει αποκαταστήσει εκτενώς το αυτοκίνητο και το Mini είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό το ειδικό μοντέλο Trussardi έχει αυθεντικό καφέ εσωτερικό και ταπετσαρία. Ο κινητήρας περιστρέφεται σαν ένα Mini και παρέχει μια υπέροχη οδηγική εμπειρία. Το μεγάλο πράγμα για αυτό το Mini Clubman Estate είναι ότι έχει 4 θέσεις. Μια υπέροχη περιήγηση με την οικογένεια είναι δυνατή!

Θέλετε να αγοράσετε το Mini Clubman Estate Trussardi;
Ψάχνετε για ένα Mini Clubman Estate Trussardi; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να κάνει ένα προσωπικό κατάστημα βίντεο για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: m7477
  • Μάρκα: MINI
  • Μοντέλο: Clubman
  • Έτος: 1979