Αγοράστε με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Παράδοση στην πόρτα σας | Δυνατότητα συναλλαγών

Triumph TR3

Δείτε το τρέχον Triumph στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Triumph?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Triumph!

Εχετε μια Triumph και θες να πουλησεις? Επικοινωνήστε μαζί μας. Αναζητούμε πάντα κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσουμε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Triumph TR3A | Εκτενώς ανακαινισμένο | Overdrive | 1961

Ανταύγειες:

- Αποκατασταθεί εκτενώς
- Αρχικό σχέδιο χρωμάτων
- Μηχανή αντιστοίχισης αριθμών
- Overdrive
- Αναφορά φωτογραφιών για το παρόν αποκατάστασης

Ανακαινίστηκε εκτενώς Triumph Πωλείται TR3A
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο Triumph TR3A από το 1961. Αυτό το TR3A προέρχεται από έναν πραγματικό ενθουσιώδη που κατέχει το κλασικό για 13 χρόνια. Κατά τα έτη 2009 έως 2015 το Triumph έχει ανακαινιστεί εκτενώς και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τροφοδοτείται από έναν 1991κύλινδρο κινητήρα Matching Numbers 4cc με overdrive που προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αυτού του TR3A έχει πολλή ιστορία με αυτό το κλασικό, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτενούς φωτογραφικής αναφοράς της αποκατάστασης και διαφόρων εγγράφων για την ιστορία του Triumph.

Triumph Πωλείται TR3A σε πρωτότυπο χρώμα
Η μοναδικότητα του Triumph Το TR3A που προσφέρουμε προς πώληση εδώ είναι ότι εκτελείται στις αρχικές προδιαγραφές όπως άφησε Triumph εργοστάσιο το 1961 με χρώμα Signal Red, γκρι εσωτερικό και λευκό μαλακό κάλυμμα. Αποκαταστάθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πιστοποιητικού Κληρονομιάς. Αυτό κάνει αυτό το British Classic ακόμα πιο ξεχωριστό. Εν ολίγοις, αυτοκίνητο πραγματικού ενθουσιώδους σε πολύ καλή κατάσταση που πάντα συντηρούνταν με πολύ αγάπη. Βλέπετε ήδη τον εαυτό σας να περιοδεύει σε αυτό το όμορφο κλασικό;

Θέλετε να αγοράσετε ένα αναπαλαιωμένο Triumph TR3A;
Άχνετε για ένα ανακαινισμένο Triumph TR3A με overdrive; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε μας απευθείας στο +31 416 751 393. Οι πωλητές μας θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να φτιάξουν ένα προσωπικό βίντεο καταστήματος για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: t1640
  • Μάρκα: Triumph
  • Μοντέλο: TR3
  • Έτος: 1961