Ιούλιο και Αύγουστο ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως

VW Beetle

Δείτε το τρέχον Volkswagen στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Volkswagen?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Volkswagen!

Έχετε μια Volkswagen και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

VW Beetle | 1302 | Καμπριολέ | Επαναφορά | 1969

Ανταύγειες:

- Ανακαινισμένο
- Δημοφιλής ταμπλό παλαιότερου στυλ
- Ωραίο γνήσιο τιμόνι
- Μαύρη μαλακή κορυφή
- Ωραία χρώμιο

Πώληση Volkswagen Beetle Cabriolet
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο Volkswagen Beetle Cabriolet από το 1969. Αυτό το Beetle προέρχεται από έναν πραγματικό ενθουσιώδη που έχει το αυτοκίνητο για πολύ καιρό. Αυτό το κλασικό αυτοκίνητο έχει αποκατασταθεί στο παρελθόν και έχει συντηρηθεί από τότε. Τόσο τεχνικά όσο και οπτικά, αυτό το Beetle Cabriolet είναι σε καλή κατάσταση.

VW Beetle Cabriolet με διάφορες δημοφιλείς επιλογές προς πώληση
Το Volkswagen Beetle που προσφέρουμε προς πώληση εδώ έχει ένα όμορφο ανοιχτό κίτρινο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με ένα κλασικό αυτοκίνητο αυτής της περιόδου. Το χρώμιο σε αυτό το κλασικό Volkswagen φαίνεται καλό και ταιριάζει με το ελαφρύ χρώμα. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του Beetle είναι ο δημοφιλής ταμπλό «παλαιότερου στυλ» με τις χαρακτηριστικές ψησταριές και το μεγάλο στρογγυλό πάγκο. Το εσωτερικό είναι σε καλή κατάσταση και είναι εξοπλισμένο με το αυθεντικό και δημοφιλές τιμόνι. Για να το ολοκληρώσετε, έχει επιλεγεί μια ωραία σκούρα μαλακή κορυφή που μπορεί να διπλωθεί σε μια στιγμή όταν ο ήλιος λάμπει. Εν ολίγοις: ένα υπέροχο Beetle Cabriolet που είναι έτοιμο για πολλές όμορφες καλοκαιρινές εκδρομές!

Θέλετε να αγοράσετε ένα Volkswagen Beetle Cabriolet;
Ψάχνετε για ένα 1969 VW Beetle Cabriolet; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να κάνει ένα προσωπικό κατάστημα βίντεο για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: v6814
  • Μάρκα: Volkswagen
  • Μοντέλο: Σκαθάρι
  • Έτος: 1969