1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA OPEN (10:00-14:00) - 9 Μαΐου (Ανάληψη) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Bentley Continental GT Ταχύτητα

Η Bentley Continental GT Speed

Με το Continental GT, η Bentley έχει ξεπεράσει τα όρια της ισχύος του κινητήρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πιο ισχυρό grand tourer της Bentley που κατασκευάστηκε ποτέ.
Το Continental GT Speed ​​διαθέτει κινητήρα διπλού turbo 6 λίτρων W12, καθιστώντας το το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της σειράς GT. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 659 ίππους με 900 Nm ροπής. Αυτό είναι αρκετά καλό για επιτάχυνση 3.6 δευτερολέπτων έως 100 km/h και τελική ταχύτητα 340 km/h. Δεδομένου ότι η Bentley δεν αφορά μόνο την ισχύ και την ισχύ, αλλά και με την πολυτέλεια και την άνεση, η Bentley Continental GT Speed ​​έχει διαφορετικές λειτουργίες από το εντατικό Sport έως το Comfort, όπου μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα χαλαρά.

Η Bentley Continental GT Speed ​​διαθέτει επίσης μια σειρά από μοναδικές εξωτερικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, το Continental GT Speed ​​έχει μια κομψή, σπορ εμφάνιση, ένα σήμα «Speed», μια σκουρόχρωμη μάσκα που συνδυάζεται με σκουρόχρωμους λαμπτήρες εμπρός και πίσω και ζάντες 22 ιντσών. Όλα αυτά δημιουργούν μια ισχυρή εμφάνιση.

Το έμβλημα "Speed" φαίνεται πολλές φορές στο εσωτερικό. Έτσι φαίνεται στα μαρσπιέ, στο ταμπλό και στο κέντημα των καθισμάτων. Τα καθίσματα διατίθενται επίσης σε αποκλειστικό συνδυασμό χρωμάτων Speed ​​και καρό σχέδιο.

Το εξωτερικό και το εσωτερικό δείχνουν ότι η Bentley Continental GT Speed ​​έχει να κάνει με ένα πράγμα: Ταχύτητα.

Αγορά μιας Bentley Continental GT Speed 

Η εύρεση μιας Bentley που σας ταιριάζει είναι η πρώτη προτεραιότητα. Η αναζήτηση για το αυτοκίνητο των ονείρων σας ξεκινά συχνά διαδικτυακά. Η ERClassics έχει κάνει ό,τι μπορεί για να σας δώσει μια ιδέα για τα αυτοκίνητα, επομένως κάθε αυτοκίνητο στον δικό μας ιστότοπο παρέχεται με φωτογραφική αναφορά, εικόνες 360 μοιρών, βίντεο και πληροφορίες φόντου για το αυτοκίνητο. Θα προτιμούσατε να δείτε το αυτοκίνητο φυσικά; Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο στο Waalwijk της Ολλανδίας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για ώρες λειτουργίας.

Αγορά μιας Bentley

Υψηλής ποιότητας Bentley Continental GT Speed ​​στο E&R Classics

Όλα τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε, συμπεριλαμβανομένης της Bentley Continental GT Speed, ελέγχονται σε μια λίστα με 125 βαθμούς. Αυτή η αξιολόγηση πραγματοποιείται από έναν δικό μας μηχανικό. Η παράδοση αυτοκινήτων που είναι σε άριστη κατάσταση είναι μεγάλης σημασίας για την ERClassics. Τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε είναι επομένως υψηλής ποιότητας. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση ενός αυτοκινήτου Bentley Continental GT Speed ​​ή αν αναρωτιέστε τι κάνουν οι μηχανικοί στα συνεργεία, κάντε κλικ εδώ.

Ανταλλάξτε ή πουλήστε το Bentley Continental GT Speed

Στην ER Classics μπορείτε φυσικά να αγοράσετε μια Bentley Continental GT Speed, αλλά προσφέρουμε επίσης την επιλογή να πουλήσετε το τρέχον αυτοκίνητό σας ή να το ανταλλάξετε. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση ή την εμπορία του τρέχοντος αυτοκινήτου σας, επικοινωνήστε με ένα από οι ειδικοί μας. Μπορείτε φυσικά να επισκεφτείτε και τον εκθεσιακό μας χώρο για να συζητήσετε τις δυνατότητες.

Πουλήστε ή ανταλλάξτε το Bentley Continental GT Speed

Συντήρηση σε Bentley Continental GT Speed

Φυσικά, κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται συντήρηση και μερικές φορές μπορεί να συμβεί κάτι να επισκευαστεί. Δεν είναι διαφορετικό για μια Bentley Continental GT Speed. Επειδή σας αρέσει να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση, ένα καλό γκαράζ είναι σημαντικό. Οποιοδήποτε γκαράζ μπορεί να σας προσφέρει συντήρηση, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε μόνο αυτή την επιπλέον εξειδίκευση, τότε μπορείτε να επιλέξετε να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο όπου επικεντρώνονται σε 1 μάρκα ή τύπο αυτοκινήτου. Οι μηχανικοί συχνά εργάζονται με τα ίδια αυτοκίνητα ξανά και ξανά και έτσι έχουν ειδικευτεί στη συντήρηση ή τις επισκευές σε αυτά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

 

Η ER Classics έχει την κατάλληλη Bentley για εσάς!

Κάντε κλικ εδώ για το απόθεμά μας

Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά μιας Bentley από την ER Classics;

- Όλες οι Bentley έχουν ελεγχθεί διεξοδικά στο δικό μας συνεργείο
- Ιδιο συνεργείο με 20 μηχανικούς
- Εγγραφές και επιθεωρήσεις
- Παγκόσμια μεταφορά στην εξώπορτά σας
- Υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση
- Επιλογές συναλλαγής
- Οι πελάτες μας βαθμολογούν με 8.9

Ο νούμερο 1 διαδικτυακός έμπορος κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Αν ψάχνετε για μια όμορφη νέα Bentley Continental GT Speed, θα σας βοηθήσει ένας από τους ειδικούς μας. Η ERclassics ειδικεύεται στην αγορά και πώληση κλασικών και σπορ αυτοκινήτων από το 2008 και μπορεί δικαίως να αυτοαποκαλείται ο νούμερο 1 διαδικτυακός αντιπρόσωπος κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.