Κυριακή 5 Δεκεμβρίου EXTRA OPEN από τις 12:00 έως τις 16:00
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Austin Healey 100 / 6

Η British Motor Corporation είδε το Austin Healey ως αναπόσπαστο μέρος της σειράς τους, οπότε όταν άλλαξε η στρατηγική του κινητήρα της εταιρείας, ήταν προφανές ότι το μεγάλο σπορ αυτοκίνητο θα έπρεπε επίσης να αλλάξει. Το 1956 το 100/4 έγινε το Austin Healey 100/6. Το παλιό A90 τέσσερα θεωρήθηκε ξεπερασμένο, οπότε αντικαταστάθηκε με ένα νέο ίσιο έξι περίπου του ίδιου μεγέθους.

Austin Healey Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Ο επανασχεδιασμός περιλάμβανε ένα τέντωμα μεταξόνιου 2 ιντσών και την επανατοποθέτηση ορισμένων εξαρτημάτων στην ουρά για να δημιουργηθεί χώρος για την προσθήκη μικροσκοπικών καθισμάτων πίσω κάδου "+ 2" Το στυλ για το Austin Healey 100/6 ήταν σχεδόν το ίδιο με τον προκάτοχό του, εκτός από μια νέα οβάλ γρίλια, σταθερό παρμπρίζ, επιλογή τροχών με συρματόσχοινο ή ατσάλινο δίσκο και διογκωμένη κουκούλα με μικρή λειτουργική εισαγωγή αέρα στο εμπρός. Η μεγάλη διαφορά ήταν ο νέος 6κύλινδρος κινητήρας. Αυτή ήταν η εταιρική μονάδα μεγάλων αυτοκινήτων της σειράς C της BMC. μια μεγάλη δουλειά από χυτοσίδηρο 2.64 λίτρων με εναέρια βαλβίδα, πιο ισχυρή από τα παλιά τέσσερα (102 έναντι 90 ιπποδύναμη). Ακριβώς όπως στο BN2, ένα κιβώτιο 4 ταχυτήτων ήταν στάνταρ, αν και στο Austin Healey 100/6 (χαρακτηρισμένο BN4), το overdrive ήταν μια επιπλέον επιλογή.

Αγοράζοντας ένα Austin Healey 100 / 6;

Το φθινόπωρο το 1957 έφερε δύο σημαντικές εξελίξεις. Πρώτη μεγάλη στρατηγική κίνηση, καθώς η BMC αποφάσισε να συγκεντρώσει τη συναρμολόγηση όλων των αθλητικών αυτοκινήτων της. αυτό σήμαινε ότι η παραγωγή της Austin Healey μεταφέρθηκε από το Longbridge στο εργοστάσιο της MG στο Abingdon. Την ίδια περίπου εποχή εμφανίστηκε ένας πολύ βελτιωμένος κινητήρας, με αναθεωρημένη κυλινδροκεφαλή και πιο αποδοτική πολλαπλή που ενίσχυσε την κορυφαία ισχύ του 117 bhp και προσέφερε μια πιο σπορ ροπή στρέψης. Ο διθέσιος επιστρέφει ως προσθήκη στη γραμμή γνωστή ως BN6, ενώ η συναρμολόγηση του BN4 αναστέλλεται μέχρι να διαγραφεί το υπάρχον απόθεμα.

AUstin Healey 100-6

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Austin Healey Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Austin Healey 100-6 στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας στο Austin Healey 100-6
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης επαναφορά του αυτοκινήτου σας Austin Healey 100-6
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα