Κυριακή 1 Οκτωβρίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Οκτωβρίου (Ημέρα Γερμανικής Ενότητας) ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟ


Mercedes-Benz

Διαθέτετε κλασικό αυτοκίνητο Mercedes-Benz στο σπίτι ή είστε μεγάλος θαυμαστής αυτής της μάρκας; Τότε ένα κλαμπ κλασικού αυτοκινήτου Mercedes-Benz είναι για εσάς. Αυτό είναι το μέρος όπου συναντιούνται οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz.

Τι είναι το Classic Car Club;

Ένα κλαμπ κλασικού αυτοκινήτου είναι μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το πάθος για τα κλασικά και vintage αυτοκίνητα. Αυτοί οι σύλλογοι έχουν στόχο να μοιραστούν το πάθος τους μεταξύ τους και να διατηρήσουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα στο μεγαλείο τους.

Τι είδους δραστηριότητες κάνει ένα Mercedes-Benz Classic Car Club;

Μια λέσχη κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz εστιάζει συγκεκριμένα στην προστασία και τη συντήρηση παλαιών οχημάτων Mercedes-Benz. Τα μέλη των συλλόγων μοιράζονται γνώσεις και εμπειρίες μεταξύ τους. Οι σύλλογοι οργανώνουν τακτικά εκδηλώσεις όπως εκθέσεις, ράλι και εργαστήρια όπου τα μέλη τους εκθέτουν τα οχήματά τους. Ως αποτέλεσμα, η αγάπη για τα οχήματα της Mercedes-Benz είναι κοινή.

Γίνετε μέλος μιας Mercedes-Benz Classic Car Club

Υπάρχουν πολλά κλαμπ κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz, μερικά παραδείγματα είναι:

  • Ομάδα φτερών γλάρων. Το Gull Wing Group είναι το μεγαλύτερο 300 SL και SLS Car Club στον κόσμο. Έχει πάνω από 600 μέλη σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, αφιερωμένα στη διατήρηση και τη φροντίδα των θρυλικών μοντέλων Mercedes-Benz SL και SLS. Ιδρύθηκαν στις 16 Ιουνίου 1961 από μια ομάδα δεκαοκτώ λάτρεις της οδήγησης.
  • Η Λέσχη Mercedes-Benz. Το Mercedes-Benz Club ιδρύθηκε το 1952, γεγονός που το καθιστά το πρώτο Mercedes-Benz Club στον κόσμο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε κυρίως από τον Ronald H Johnson με τον ενθουσιασμό του.

Οφέλη από το να είσαι μέλος μιας Mercedes-Benz Classic Car Club

πολλά κλαμπ κλασικών αυτοκινήτων έχουν επαφές με προμηθευτές και κατασκευαστές ανταλλακτικών και αξεσουάρ, διευκολύνοντας τη σύνδεση μαζί τους. Η συνδρομή προσφέρει επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα δίκτυο με άλλους ενθουσιώδεις και ειδικούς στον κόσμο των κλασικών αυτοκινήτων. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης πρόσκληση για διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε.

Η E&R Classics είναι ο ειδικός σας στον τομέα των κλασικών και νεαρών αυτοκινήτων

Στην E&R Classics θα βρείτε πάντα περισσότερα από 400 κλασικά αυτοκίνητα όλων των ειδών στη μεγαλύτερη έκθεση κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Τρέχουσα μετοχή Mercedes-Benz

Πουλήστε το κλασικό αυτοκίνητό σας Mercedes-Benz

Εγγραφείτε στο newsletter μας