27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1960 Mercedes Benz 220SE Cabriolet

Η εύρεση ενός 1960 Mercedes Benz 220SE Cabriolet μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Ακριβώς πάνω από το 1000 αυτών των αυτοκινήτων έγιναν ποτέ. Λόγω των τεράστιων δαπανών αποκατάστασης, αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει πάντα να αγοράζονται με την πληρέστερη κατάσταση που μπορείτε να βρείτε. Πάντα ψάχνετε για σημάδια σκουριάς και σκουριάς και για το καλύτερο ποιοτικό σώμα που μπορείτε να βρείτε. Μέρη είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο και ακριβό να βρεθεί.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Είτε ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη αποκατάσταση ή έναν εξαιρετικό υποψήφιο για τη δική σας αποκατάσταση, η ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει στην εύρεση της Mercedes που επιθυμείτε. Μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε το καλύτερο Mercedes 220SE που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Με το Mercedes Benz 220SE Cabriolet είναι επιτακτική ανάγκη να εξασφαλίσετε ότι αγοράζετε ένα πρωτότυπο Convertible και όχι ένα Sedan που έχει μειωθεί. Επομένως, ελέγχετε πάντοτε τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση