27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1958 Alfa Romeo Giulietta Spider

Ο πρώτος μονοφασικός σχεδιασμός της Alfas, ο κινητήρας 1900 cc inline-4 θα παράγει εξίσου μεγάλη ισχύ με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες αγώνων 1750 cc των πρώτων 30. Αυτός ο εντυπωσιακός κινητήρας μειώθηκε στο 1954 για την κυκλοφορία του Alfa Romeo Giulietta. Ξεκίνησε το μοντέλο Berlina, Sedan και Sprint Coupe στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο 1954 και το Giulietta θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο 100 mph. Ένα σχεδιασμένο από την Pininfarina Alfa Romeo Giulietta Spider θα κυκλοφορήσει στο 1955. Το 1958 Alfa Romeo Giulietta Spider είναι ένα εξαιρετικό κλασικό αυτοκίνητο και είναι επιθυμητό από πολλούς συλλέκτες.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν αγοράζετε ένα Alfa Romeo Giulietta Spider, είναι σημαντικό να διακρίνετε μεταξύ του τυπικού Giulietta Spider και του Spider Veloce. Παρόλο που είναι αρκετά παρόμοια, η έκδοση Veloce διπλού καρμπυρατέρ ήταν σημαντικά ταχύτερη και είναι πιο σπάνια σήμερα. Κατασκευάστηκαν μόνο 2796 μονάδες Giulietta Spider Veloce. Είτε ψάχνετε για ένα τυπικό μοντέλο είτε προτιμάτε την έκδοση Veloce, είναι πάντοτε επιτακτική ανάγκη να έχετε έναν ειδικό να πιστοποιεί οποιαδήποτε πιθανή αγορά. Η ER Classics σας καλωσορίζει να περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Alfa Romeo Giulietta Spider του 1958.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση