27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1959 Alfa Romeo Giulietta Spider

Το 1959 μοντέλο-έτος σηματοδότησε το τέλος της σειράς 750 και την έναρξη της σειράς 101. Αυτή η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 1959. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μια Alfa Romeo Giulietta Spider του 1959, η ER Classics θα χαρεί να σας βοηθήσει. Είτε ψάχνετε για μια Alfa Romeo Giulietta Spider του 1959 σε κατάσταση έκθεσης ή για πλήρη αποκατάσταση, αφήστε το ER Classics να δουλέψει για εσάς!

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν αγοράζετε ένα 1959 Alfa Romeo Giulietta Spider, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε. Ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο αποκατάστασης, οδηγό για το Σαββατοκύριακο ή ένα παρθένο αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας; Έχετε συγκρίνει τους αριθμούς κινητήρα και πλαισίου με τα αρχεία της Alfa Romeo; Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν από έναν εξειδικευμένο εμπειρογνώμονα για να εκτελέσει μια επιθεώρηση του κόμματος 3rd. Για περισσότερες συμβουλές, η ER Classics σάς καλωσορίζει να επικοινωνήσετε μαζί της σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περιηγηθεί στο online κατάλογο ER Classics. Αν δείτε ένα αυτοκίνητο ενδιαφέροντος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση