27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Τζίμι Τίλεμανς

Το όνομά μου είναι Jimmy Tielemans, Marketeer στο E&R Classics. Πριν ξεκινήσω να εργάζομαι στην E&R Classics, ακολούθησα τα μαθήματα Marketing & Communication και Marketing Management.

Κατά τη διάρκεια της μερικής μου φοίτησης στο Marketing Management άρχισα να εργάζομαι σε ένα διαδικτυακό πρακτορείο μάρκετινγκ, το οποίο απλώς αύξησε το ενδιαφέρον μου για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Ασχολούμαι με το (διαδικτυακό) μάρκετινγκ για περίπου 10 χρόνια και έχω εργαστεί σε διάφορα γραφεία και εταιρείες μάρκετινγκ.

Αφού δούλεψα σε διάφορες εταιρείες, ήρθε η ώρα να ακολουθήσω το πραγματικό μου πάθος: τα (κλασικά) αυτοκίνητα. Γιατί τι καλύτερο από το να συνδυάσεις τη δουλειά σου με το πάθος σου;

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα σκούρο μπλε Volkswagen Polo. Ήταν χαμηλωμένο, είχε σπορ ζάντες και σπορ εξάτμιση. Αν και φαινόταν (κατά τη γνώμη μου) υπέροχο, η εξάτμιση στον αυτοκινητόδρομο τελικά με τρέλανε. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο αδερφός μου ήταν να τοποθετήσει μια κανονική εξάτμιση όταν μου πήρε αυτό το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι ένα Ford GT40 στα χρώματα του Κόλπου. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα κλασικό από τη γκάμα μας, θα πήγαινα για ένα Jaguar E-Type Coupe σε Gunmetal Grey ή α Triumph TR6 σε British Racing Green με ζάντες χρωμίου.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, πρώην οικοδεσπότης της εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear. Ως παιδί έβλεπα ασταμάτητα εκπομπές αυτοκινήτου, το Top Gear ήταν μακράν η αγαπημένη μου εκπομπή. Από τους τρεις παρουσιαστές, νόμιζα ότι ο Τζέρεμι Κλάρκσον ήταν ο πιο αστείος.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Οι καλύτερες αναμνήσεις μου που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι ότι πήγαινα διασχίζοντας το δάσος με τον πατέρα μου στο pick-up του. Σήμερα το κάνουμε λίγο πιο εύκολο και απολαμβάνουμε τη μοτοσικλέτα και τις περιοδείες με αμερικανικά vintage αυτοκίνητα.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ; καμία εργάσιμη ημέρα δεν είναι ίδια στο E&R Classics. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και κάθε μέρα εκπλήσσομαι με το τι όμορφα κλασικά αυτοκίνητα υπάρχουν στον εκθεσιακό μας χώρο, δεν γίνεται ποτέ βαρετό. Η ατμόσφαιρα μέσα στην εταιρεία είναι πολύ καλή και είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με συναδέλφους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα και τους παλιούς.