27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Lian Balemans

Ονομάζομαι Lian Balemans, είμαι υπεύθυνος για τη μεταφορά από και προς τον πελάτη. Όταν πωλούνται κλασικά αυτοκίνητα, είμαι αυτός που πηγαίνει στον πελάτη για να παραδώσει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Τα συλλέγω επίσης από πελάτες όταν αγοράζονται κλασικά αυτοκίνητα και νεανικά.

Παρακολούθησα τη Σχολή Κηπευτικών και μετά εργάστηκα στο χωράφι σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στα κατεψυγμένα λαχανικά. Μετά από αυτό επέβλεπα εκδηλώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια εταιρεία ενοικίασης αξιοθέατων.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Datsun 100
Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Datsun 100 στο κόκκινο χρώμα. Μου άρεσε αυτό το αυτοκίνητο και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός χρωμάτων. Το Datsun 100 με έχει πάει παντού και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο!

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Mercedes-Benz 450 SL
Το απόλυτο αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Mercedes-Benz 450 SL. Τέλος πάντων, έχω μια προτίμηση στα κλασικά μοντέλα της Mercedes-Benz και πιστεύω ότι η 450 SL είναι η καλύτερη για οδήγηση και έχει την καλύτερη εμφάνιση.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Τα εγγόνια μου Benja και Lowen φυσικά! Αγαπώ απόλυτα αυτά τα μικρά και κάθε βόλτα το κάνουμε πάρτι μαζί.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Η καλύτερη ανάμνηση που σχετίζεται με το αυτοκίνητο είναι μια περιήγηση σε μια Mercedes-Benz CLS. Η δύναμη αυτού του σπορ αυτοκινήτου έκανε τέτοια εντύπωση που δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, έχω οδηγήσει σε πολλά κλασικά στο ERclassics. Από ένα Jaguar E-Type σε μια παγόδα Austin Healey ή Mercedes-Benz. Κάθε κλασικό αυτοκίνητο έχει τη δική του γοητεία και οδηγικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι που κάνει την οδήγηση ενός κλασικού αυτοκινήτου τόσο διασκεδαστική.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Το καλύτερο μέρος μιας εργάσιμης ημέρας στο E&R Classics είναι η παράδοση ενός κλασικού αυτοκινήτου σε έναν πελάτη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο ενός ικανοποιημένου πελάτη. Εάν αυτό το άτομο αφήσει επίσης μια θετική κριτική, ξέρω ότι έχω κάνει καλά τη δουλειά μου. Επισκέπτομαι και τα πιο ιδιαίτερα μέρη. Για παράδειγμα, μπόρεσα να παραδώσω μια όμορφη Porsche 356 σε ένα ισπανικό νησί και πρόσφατα α Jaguar MK2 στην Ιταλία. Γνωρίζετε τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους, ο καθένας με τη δική του ιστορία και πάθος για vintage αυτοκίνητα. Κάθε παράδοση είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα.