15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Kai de Ruijter

Kai de Ruijter (έτος γέννησης: 1991) μηχανικός

 

Είχα μόνο 4 ώρες για να απολαύσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Είναι ένα κόκκινο Alfa Romeo 75 από το 1991 που είχα λάβει στις 22 από το αφεντικό μου εκείνη τη στιγμή. Φυσικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό και επομένως οδήγησα πολύ γρήγορα. Έπεσα σε ένα άλλο αυτοκίνητο και η Alfa Romeo μου είχε πλήρη απώλεια. Αυτό ήταν πολύ ατυχές! Έχω πλέον 4 αυτοκίνητα: μια BMW e46 από το 2002, ένα 1977 Volvo 265 που αποκαθιστώ μαζί με τη φίλη μου, ένα Ford Fiësta 1400 s από το 1987 και τέλος ένα Seat Ibiza SXi από το 1988.

 

Αρκετά τώρα για τα αυτοκίνητά μου. Σπούδασα για 3 χρόνια ως πρώτος μηχανικός και τεχνικός ειδικός στο MBO Da Vinci College στο Ντόρντρεχτ. Εργάστηκα για 6 χρόνια στην κλασική εταιρεία αυτοκινήτων Steutel στο Almkerk κατά τη διάρκεια της μελέτης μου. Μετά το σχολείο μου συνέχισα να εργάζομαι σε αυτήν την εταιρεία. Ποτέ δεν νοιαζόμουν πολύ για τα μοντέρνα αυτοκίνητα, γιατί βρίσκω την τεχνική πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα. Εγώ, ως μηχανικός, πιστεύω ότι η κλασική τεχνολογία αυτοκινήτων είναι πολύ πιο διασκεδαστική και απαιτητική. Εδώ στην E&R Classics εργαζόμαστε για την αποκατάσταση ενός ναυαγίου σε ένα όμορφο αξιόπιστο κλασικό αυτοκίνητο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η πρόκληση για μένα, από τίποτα μέχρι ένα όμορφο αυτοκίνητο.

Έχω πραγματικά πολλά αυτοκίνητα ονείρων, αλλά το κρατώ για τώρα στο 2. Βρήκα ένα Ford GT 40 από το 1960 με τα περίφημα χρώματα του Κόλπου πραγματικά όμορφα, αλλά δυστυχώς είμαι πολύ μεγάλο γι 'αυτό και ως εκ τούτου δεν ταιριάζει. Μια Ferrari Testarossa έχει τη δεύτερη προτίμηση μου. Φυσικά σε κόκκινο χρώμα με μαύρο εσωτερικό!