27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Kai de Ruijter

Ονομάζομαι Kai de Ruijter, είμαι πανεπιστημιακός μηχανικός και τεχνικός στην E&R Classics. Επίσης φροντίζω για επιθεωρήσεις εξωτερικού και είμαι υπεύθυνος για τον έλεγχο αγορών. Εάν ένας πελάτης θέλει να κάνει εμπόριο ή να πουλήσει ένα κλασικό αυτοκίνητο, ελέγχω αν το κλασικό πληροί τα πρότυπά μας πριν αγοράσουμε το αυτοκίνητο.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση πρώτος μηχανικός / τεχνικός. Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως μηχανικός σε γκαράζ που ειδικευόταν στην αναπαλαίωση ιταλικών vintage αυτοκινήτων. Εδώ μεγάλωσε η αγάπη μου για τα κλασικά αυτοκίνητα και μετά έκανα το βήμα να δουλέψω στην E&R Classics. Δουλεύω με vintage αυτοκίνητα εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Ποιο ήταν το πρώτο σας αυτοκίνητο και τι αναμνήσεις έχετε από αυτό;
Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν μια Alfa Romeo 75. Μου άρεσαν απόλυτα τα ιταλικά κλασικά και η οδήγηση αυτής της Alfa Romeo ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να οδηγώ αυτό το κλασικό, απέκτησα λίγο υπερβολική αυτοπεποίθηση (ήθελα να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου) με αποτέλεσμα κατά την πρώτη βόλτα να σπάσω και το πίσω φως στο παρκάρισμα. Αυτό ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο που ακόμα σκέφτομαι συχνά.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Ferrari 250 GTO
Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Ferrari 250 GTO. Είμαι μεγάλος λάτρης των ιταλικών κλασικών και στα μάτια μου η Ferrari 250 GTO είναι το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Ελπίζω ότι μια μέρα θα έχω την ευκαιρία να οδηγήσω ξανά αυτό το όμορφο αυτοκίνητο.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Επειδή λατρεύω τις γνωστές ταινίες με το αυτοκίνητο, θα ήθελα να κάνω μια βόλτα στον Nicholas Cage. Φυσικά εντελώς με στυλ στη γνωστή Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor από την ταινία 'Gone in 60 seconds'. Είχαμε ακόμη και μια Mustang Eleanor σε απόθεμα στην ERclassics πριν από μερικά χρόνια, τι φανταστικό αυτοκίνητο ήταν αυτό. Εκτός από τη Ferrari 250 GTO, η Eleanor ανήκει επίσης στα 10 αγαπημένα μου αυτοκίνητα.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Οι καλύτερες αναμνήσεις που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι οι πολλές διακοπές που κάναμε με το Peugeot 306 Cabriolet μας. 5000 χιλιόμετρα με το καπό κάτω, υπέροχο! Για κάποιο λόγο καταφέρνουμε πάντα να βγαίνουμε σε δρόμους όπου κανονικά θα έπρεπε να έρχεστε μόνο με ένα 4x4. Ωστόσο, το πιστό Peugeot δεν μας απογοήτευσε ποτέ και μας έφερνε πάντα με ασφάλεια στο σπίτι.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Οι φανταστικοί συνάδελφοι και η καλή ατμόσφαιρα μέσα στην εταιρεία διασφαλίζουν ότι περνάει μια εργάσιμη μέρα. Επιπλέον, είναι πραγματικά χαρά να δουλεύεις με τόσο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα. Από τα αμερικανικά κλασικά μέχρι τα βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα, είναι όλα εκεί στο ERclassics. Η μεγάλη γκάμα κλασικών αυτοκινήτων διασφαλίζει επίσης ότι δεν θα είστε ποτέ απασχολημένοι με την ίδια δουλειά. Κάθε κλασικό είναι διαφορετικό και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Μου αρέσει επίσης η διαφορετικότητα στη δουλειά μου. Τη μια μέρα βρίσκομαι στο χώρο σε έναν πελάτη στη Γαλλία και την επόμενη εργάζομαι σε ένα Jaguar Ε-Τύπος. Καμία μέρα δεν είναι ίδια!