27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Μαντζουλεΐν Πραγκ

Ονομάζομαι Marjolein Praag, μόνιμος υπάλληλος στην E&R Classics. Αποφοίτησα στο Hotel and Event Management στο Tio University of Applied Sciences στο Αϊντχόβεν.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Mini Clubman 2009 του 1.6. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτό γιατί σήμαινε πραγματική ελευθερία για μένα. Μπορούσα να πάω όπου ήθελα. Είναι εν μέρει χάρη σε αυτό το Mini που ανακάλυψα την αγάπη και το πάθος μου για τα αυτοκίνητα και τα oldtimers. Μου αρέσει να είμαι στο δρόμο και όσο περισσότερο διαρκεί η διαδρομή, τόσο περισσότερο το απολαμβάνω.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Ford Mustang, κατά προτίμηση ένα Shelby GT500. Λατρεύω επίσης απόλυτα το Volkswagen Beetle. Όταν ο ήλιος λάμπει, τίποτα δεν ξεπερνά τη βόλτα με ένα Beetle Cabriolet και την απόλαυση στην ύπαιθρο κατά τις περιοδείες.

Εκτός από τη λειτουργία μου ως γενικός υπάλληλος, συμμετέχω σε διάφορες δραστηριότητες για το keveruitje.nl και το buggyrally.nl.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Αυτός θα ήταν σίγουρα ο Μάικλ Τζάκσον για μένα. Θεωρώ πολύ εντυπωσιακό το ταλέντο του σε συνδυασμό με το κυνήγι της τελειότητας στη μουσική και τις ερμηνείες του. Αν ο Michael Jackson κάθεται μπροστά μαζί μου, ο Jochem Myjer (Ολλανδός κωμικός) σίγουρα μπορεί να καθίσει πίσω μαζί μου. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος κωμικός και μάλιστα τον γνώρισα σε ένα αστέρι εστιατόριο όπου δούλευα εκείνη την εποχή. Η προσωπικότητα και ο τρόπος του πραγματικά ενθουσιάζει τους πάντες. Είναι τόσο θετικός, αστείος και επίσης εντελώς ο εαυτός του.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Πάντα μου αρέσουν οι αναμνήσεις που σχετίζονται με το αυτοκίνητο γιατί μου αρέσει η οδήγηση. Η οδήγηση με κλασικά αυτοκίνητα, νεανικά ή μοντέρνα αυτοκίνητα δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και σας μεταφέρει σε νέους προορισμούς. Αν πρέπει να αναφέρω μια πολύ ωραία ανάμνηση, είναι η οδήγηση με όλα τα διάφορα κλασικά αυτοκίνητα της E&R Classics. Όλα τα (κλασικά) αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γοητεία και αυτό είναι που το κάνει τόσο διασκεδαστικό για μένα.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Είμαι τυχερός που μπορώ να οδηγήσω (σχεδόν) όλα τα αυτοκίνητα και τα κλασικά αυτοκίνητα που εκτίθενται στο E&R Classics. Ταξιδεύω πολύ, επισκέπτομαι πολλά διαφορετικά μέρη και συναντώ κάθε είδους λάτρεις του αυτοκινήτου. Η ποικιλομορφία και το αίσθημα ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας καθιστούν αυτή την τέλεια δουλειά για μένα.