Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Bouwjaren1952 Jaguar XK120 Σταθερό Head Coupe

Κατά την κυκλοφορία του στο 1948, υπήρχαν μόνο λίγα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν το Jaguar XK120. Μια ανταγωνιστική Ferrari θα κοστίσει περισσότερο από 3 φορές την τιμή ενός πολύ συγκρίσιμου Jaguar XK120 και η Austin-Healey δεν θα βγει μέχρι σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του FHC στο 1951. Το 1951 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe ήταν μια καλή επιλογή για τους αγοραστές τόσο τότε όσο και τώρα. Μια προσπάθεια να διευρυνθεί η ελκυστικότητα της γραμμής XK120 με το περίβλημα της καμπίνας των επιβατών για δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το FHC της Jaguar θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα πρακτικότητας της οδήγησης ενός XK120. Το FHC ήταν κάτι περισσότερο από ένα Roadster με σκληρό στρώμα, ήταν σχολαστικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Κατά τη διάρκεια της περιόδου κατασκευής του 6, η Jaguar θα πωλούσε μονάδες 12045 XK120, από τις οποίες μόνο το 2672 ήταν σταθερά κεφαλικά κουπέ. Το coupe είναι πολύ πιο σπάνιο από τα μοντέλα Roadster ή Drop Head Coupe. Το Jaguar XK120 έχει αποδειχθεί αρκετά ανθεκτικό στις τελευταίες δεκαετίες. Οι αγοραστές πρέπει να λάβουν υπόψη τυχόν βλάβη από σκουριά σε αυτά τα λεπτά καμπύλα πλαίσια του αμαξώματος, τα οποία μπορεί να είναι δαπανηρά για την επισκευή. Το κιβώτιο ταχυτήτων πρέπει επίσης να επιθεωρείται. Για περισσότερες συμβουλές, η ER Classics σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε μαζί της σήμερα! Η ομάδα επαγγελματικών πωλητών τους προσβλέπει να σας βοηθήσει να βρείτε το 1952 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe που πάντα ονειρευόσασταν.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση