29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1954 Jaguar XK120

Το XK120 είδε πάνω από 12000 μονάδες να παράγονται καθ 'όλη τη διάρκεια της επταετούς παραγωγής του, με περισσότερο από το 7% αυτών να εξάγονται στις ΗΠΑ. Ενώ οι παραγγελίες προέρχονταν από κάθε ήπειρο, το 60 Jaguar Τα μοντέλα XK120 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στους Αμερικανούς που προτιμούσαν την καμπυλότητα, τη δύναμη και την ποιότητα κατασκευής. Με μια τιμή σχεδόν το μισό από αυτό που θα πληρώνατε για ένα αυτοκίνητο παρόμοιας ισχύος, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι αγοραστές ήταν τόσο ενθουσιασμένοι στη δεκαετία του 1950.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Η ER Classics προσφέρει με χαρά τις ακόλουθες συμβουλές για όσους ενδιαφέρονται για το 1954 Jaguar XK120. Πρώτα απ 'όλα, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσετε ότι κοιτάτε ένα πρωτότυπο. Υπάρχουν αντίγραφα εκεί έξω που μπορούν εύκολα να περάσουν ως πρωτότυπα στο ανεκπαίδευτο μάτι. Δεύτερον, ζητήστε τεκμηρίωση σχετικά με την αποκατάσταση ή το ιστορικό του οχήματος. Τέλος, είναι πάντα καλύτερο να έχετε Jaguar Το XK 120 επιθεωρήθηκε προσεκτικά και για έλεγχο σκουριάς. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά Jaguarείναι άνω των 50 ετών, δεν θα είναι τέλεια, αλλά θα πρέπει ακόμα να ξέρετε σε τι ασχολείστε από την αρχή.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση