Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1954 Jaguar XK120

Το XK120 είδε τις μονάδες 12000 που παρήχθησαν καθ 'όλη τη διάρκεια παραγωγής του 7, με περισσότερα από 60% εξάγοντας σε ΗΠΑ. Ενώ οι παραγγελίες ήρθαν από όλες τις ηπείρους, τα μοντέλα 1954 Jaguar XK120 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των Αμερικανών που ευνόησαν την καμπυλότητα, τη δύναμη και την ποιότητα κατασκευής. Με μια τιμή σχεδόν το μισό από αυτό που θα πληρώσατε για ένα αυτοκίνητο συγκρίσιμης ισχύος, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι αγοραστές ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με το 1950.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Η ER Classics είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει τις παρακάτω συμβουλές για όσους ενδιαφέρονται για το 1954 Jaguar XK120. Πρώτα απ 'όλα, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσετε ότι εξετάζετε ένα πρωτότυπο. Υπάρχουν αντίγραφα εκεί έξω που μπορούν εύκολα να περάσουν ως πρωτότυπο στο μη εκπαιδευμένο μάτι. Δεύτερον, ζητήστε τεκμηρίωση σχετικά με την αποκατάσταση ή το ιστορικό του οχήματος. Τέλος, είναι πάντα καλύτερο να επιθεωρείται προσεκτικά το Jaguar XK 120 και να ελέγχεται η σκουριά. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι Jaguars είναι περισσότερο από 50 χρόνια, δεν θα είναι τέλεια, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα τι παίρνετε από την αρχή.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση