Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1958 Jaguar XK150

Παράγεται από το 1957-1961, το Jaguar XK150 ήταν το 3rd και η τελική επανάληψη της δημοφιλούς σειράς Jaguar της XK, που είναι η απάντηση στον ανταγωνισμό από τη BMW και τη Mercedes. Το 1958 Jaguar XK150 ήταν διαθέσιμο σε στυλ αμαξώματος 3: Coupe, Convertible και Roadster.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Ενώ το Jaguar XK140 είχε ένα διαιρεμένο παρμπρίζ, το Jaguar XK150 πρόσφερε ένα μόνο κομμάτι γυαλιού. Το Jaguar XK150 διαθέτει επίσης κόκκινα φώτα στάθμευσης τοποθετημένα στην κορυφή των φτερωτών. Τα Roll-up παράθυρα, οι εσωτερικές λαβές των θυρών, το ταμπλό του δέρματος και οι λεπτές πόρτες κάνουν την εσωτερική καμπίνα πιο άνετη και πολυτελή. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα 1958 Jaguar XK150 σε άριστη κατάσταση είτε απλά θέλετε να εργαστείτε σε ένα έργο, η ER Classics θα χαρεί να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στο online κατάλογό μας μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Δεν βλέπετε το Jaguar XK150 που ψάχνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε τα συγκεκριμένα αιτήματά σας και να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας!

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση