Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1961 Jaguar XK150 Drophead Coupe

Το 1961 Jaguar XK150 DHC θα μπορούσε να χτυπήσει το 135mph και να κάνει την εκτέλεση από το 0-60 σε 7 δευτερόλεπτα. Δεν προσφέρει υδραυλικό τιμόνι, οπότε πρέπει να προβλέψετε την στροφή και να εφαρμόσετε την άκρη του γκαζιού ακριβώς δεξιά. Η Jaguar ξεκίνησε το XK150 στο 1958 και έληξε την παραγωγή στο 1961. Το αυτοκίνητο ήταν εφοδιασμένο με δισκόφρενα και ισχυρό κινητήρα, δίνοντάς του μια υπέροχη αναλογία ισχύος / βάρους με ίση ισχύ διακοπής.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα Jaguar XK150 DHC, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Από τα έργα αποκατάστασης έως την ποιότητα του showroom XK150s, αφήστε την ER Classics να σας παρουσιάσει την υπέροχη επιλογή των μοντέλων Jaguar XK150 που είναι διαθέσιμα σε εσάς. Μπορούν επίσης να σας παράσχουν συμβουλές που θα σας βοηθήσουν. Να ζητάτε πάντα από τον πωλητή τεκμηρίωση σχετικά με την αποκατάσταση, τη συντήρηση ή το ιστορικό. Πάντα να προσλαμβάνετε μια εταιρεία επιθεώρησης συμβαλλόμενων μερών της 3rd για να σας δώσουμε μια γενική εικόνα της κατάστασης των αυτοκινήτων. Εξερευνήστε τη μαλακή κορυφή στα μοντέλα DHC. Για να μάθετε περισσότερα ή για να δείτε το εκθετήριο ER Classics αυτοπροσώπως, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του σήμερα.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση