1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA OPEN (10:00-14:00) - 9 Μαΐου (Ανάληψη) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ

Bouwjaren



1953 Jaguar XK120

Το 1953 ήταν μια μεγάλη χρονιά στην παραγωγή του Jaguar Σειρά XK με την κυκλοφορία του δημοφιλούς Drop Head Coupe. Το DHC έμοιαζε περισσότερο με το Fixed-Head Coupe παρά με το Roadster, με μια καλά προσαρμοσμένη πτυσσόμενη κουκούλα να αντικαθιστά την ατσάλινη οροφή. Το DHC διέθετε ένα αλεξήνεμο με σταθερή κεφαλή που χρειαζόταν τα παράθυρα να είναι ψηλά για να αποτραπεί η ροή αέρα από το πίσω μέρος του λαιμού των επιβατών. Οι περισσότεροι αγοραστές δεν φαίνεται να ασχολούνται με αυτό. Καθ 'όλη τη διάρκεια της παραγωγής 1953, και τα 3 στυλ σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και συνέχισαν να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πολυτελείς μάρκες σπορ που διατίθενται.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Lookάχνω να αγοράσω ένα 1953 Jaguar XK120; Η ομάδα της ER Classics θα χαρεί να σας βοηθήσει. Σας ενθαρρύνουν να ρίξετε μια ματιά στο διαδικτυακό τους απόθεμα και σας καλωσορίζουν να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την αγορά ενός 1953 Jaguar XK120.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση