Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

BouwjarenΤύπος 1961 Jaguar E

Πρώτα ξεκίνησε στο 1961, η Enzo Ferrari κάλεσε το Jaguar E Type το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Το στυλ, ο χειρισμός και η ταχύτητα έκαναν το 1961 Jaguar E Type ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της εποχής. Το 1961 Jaguar ήταν επίσης γνωστό για την κατασκευή του μονοκόκκου και την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, η οποία ήταν μια ξεχωριστή μονάδα στο υποπλαίσιο. Οι αγοραστές που εξετάζουν το 1961 Jaguar E Type θα βρουν διαθέσιμες ως Roadster και Fixed Head Coupe.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Είτε ψάχνετε για το Jaguar E Type του 1961 ως κύριο πρόγραμμα οδήγησης είτε θέλετε να αναλάβετε ένα έργο αποκατάστασης, το ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε. Πρώτον, επειδή το αμάξωμα είναι εν μέρει ενωμένο και το αμάξωμα παρέχει μεγάλο μέρος της δομικής στήριξης για το όχημα, η σκουριά πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα. Κάθε πλαίσιο στον τύπο E εξυπηρετεί έναν σκοπό. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να ελέγχετε το αυτοκίνητο από μηχανικό τρίτου μέρους. Τα ανταλλακτικά για το Jaguar E Type είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν. Με έδρα το Waalwijk, Ολλανδία, η ER Classics έχει παγκόσμια παρουσία στην κλασική αγορά αυτοκινήτων και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον τύπο Jaguar E που επιθυμείτε. Σας προσκαλούν να περιηγηθείτε στο απόθεμά τους για να δείτε τους Jaguars που διατίθενται αυτήν τη στιγμή.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση