Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1961 Jaguar XK150 Roadster

Το μοντέλο 1961-year έφερε πολύ μικρή αλλαγή στο Jaguar XK150. Ενώ το Coupe ήταν μακράν το πιο δημοφιλές XK150, αυτό δεν αποθάρρυνε τους σημερινούς συλλέκτες να γυρίσουν στο 1961 Jaguar XK150 Roadster. Το Jaguar XK150 εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές μοντέλο για την αποκατάσταση.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Όταν ξεκινάτε την αναζήτηση για οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου έναν προϋπολογισμό. Αν ψάχνετε για ένα σχέδιο αποκατάστασης, φροντίστε να λάβετε υπόψη το έργο που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το αυτοκίνητο. Εάν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη αποκατασταθεί, η πλήρης επιθεώρηση θα είναι καθοριστική. Αν ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές όπως αυτές, η ER Classics σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς το κλασικό αυτοκίνητο που ονειρευόσασταν. Εν τω μεταξύ, φροντίστε να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό τους.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση