Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Bouwjaren1961 Jaguar XK150 Σταθερό Head Coupe

Η παραγωγή του Jaguar XK150 θα έληγε τον Οκτώβριο του 1960, με πολλά από τα αυτοκίνητα να πωλούνται ως μοντέλα 1961. Το 1961 Jaguar XK150 FHC θεωρείται συχνά μία από τις καλύτερες εκδόσεις Jaguar XK150, καθώς έχει όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία, το στυλ και τη μηχανική που συνέβη από το 1948 στο 1961. Τα μοντέλα της Jaguar XK150 με το υπερφορτωμένο εργοστάσιο, οι τροχοί από σύρμα και οι πρωτότυπες συνδυασμοί χρωμάτων είναι πιο πολύτιμοι. Πριν από την αγορά οποιουδήποτε Jaguar XK150, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια επιθεώρηση συμβαλλομένου μέρους 3rd. Η ER Classics συνιστά πάντα να αγοράζει το καλύτερο παράδειγμα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά στο pricerange σας.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που μπορεί να προσφέρει η ER Classics όταν επιλέγετε να συνεργαστείτε μαζί τους στην αναζήτηση για το 1961 Jaguar XK150 FHC. Σας ενθαρρύνουν να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό τους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είναι απλά ένα τηλεφώνημα μακριά. Όταν είστε έτοιμοι να βρείτε το Jaguar XK150 που σας ταιριάζει καλύτερα, αφήστε το ER Classics να σας καθοδηγήσει.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση