Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1955 Jaguar XK140

Παράγεται από το 1954-1957, το Jaguar XK140 ήταν ο διάδοχος του επιτυχημένου αυτοκινήτου XK120 της Jaguars. Οι αναβαθμίσεις συμπεριλάμβαναν καλύτερα φρένα, σύστημα διεύθυνσης με οδοντωτό τροχό και πινιόν, αυξημένο ταξίδι ανάρτησης και μοντέρνα αμορτισέρ. Παρουσιάστηκε στα τέλη του 1954 και πωλήθηκε ως 1955 Jaguar XK 140, οι πρόσθετες αλλαγές περιελάμβαναν πιο σημαντικούς προφυλακτήρες και αναβοσβήνει σήματα στροφής. Επιπλέον, διπλά φώτα πορτοκαλί πάνω από τον μπροστινό προφυλακτήρα βοήθησαν στη διαφοροποίηση του XK140 από το XK120. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι ιδιοκτήτες της Jaguar XK120 άρχισαν να ζητούν να τοποθετηθούν παρόμοια φώτα στα αυτοκίνητά τους.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Όταν ψάχνετε για οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που πάντα έρχονται σε πρακτικό. Πρώτον, είναι πάντα συνετό να κάνετε την έρευνά σας και να μάθετε όσο μπορείτε για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει. Δεύτερον, όταν βρίσκετε ένα αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, έχοντας το αυτοκίνητο επιθεωρηθεί για πρωτοτυπία, λειτουργικά εξαρτήματα και σκουριά είναι πολύ σημαντικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1955 Jaguar XK140, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ER Classics σήμερα.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση