29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1956 Jaguar XK140 Roadster

Αγοράζοντας ένα 1956 Jaguar Το XK140 Roadster είναι πολύ συναρπαστικό. Αν ψάχνετε για συμβουλές για την αγορά ενός Jaguar XK140, ήρθες στο σωστό μέρος. Θεωρείται η επιτομή του μεταπολεμικού βρετανικού σχεδιασμού αυτοκινήτων, το Jaguar Οι σειρές XK ήταν επιτυχημένες από την κυκλοφορία τους το 1948. Περισσότερος χώρος πιλοτηρίου, βελτιωμένη πίσω ανάρτηση και 190 ίπποι, το XK140 Roadster ήταν μια πιο προηγμένη έκδοση του παλαιότερου αδελφού του. Μόνο μικρές αλλαγές έγιναν οπτικά. Για να σηματοδοτήσει τα επιτεύγματά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Jaguar Το XK140 ήταν επίσης εξοπλισμένο με έμβλημα "Winner Le Mans 1951-3". Το 1956 Jaguar προσέφερε αυτόματο κιβώτιο 3 ταχυτήτων.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Η ER Classics έχει πολυετή εμπειρία στην αγορά κλασικών αυτοκινήτων και είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τις ακόλουθες συμβουλές για την αγορά ενός 1956 Jaguar XK140 Roadster. Η αποκατάσταση ενός XK140 Roadster μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή, ειδικά αν επιλέξετε ένα μοντέλο με πολλές σκουριές. Ενώ μπορεί να βρεθούν εξαρτήματα, μπορεί να είναι ακριβά ανάλογα με το τι χρειάζεστε. Φροντίστε να έχετε πλήρη κατανόηση των εργασιών αποκατάστασης που θα χρειαστεί το Roadster σας. Εάν αγοράζετε ένα Roadster που έχει ήδη αποκατασταθεί, φροντίστε να ελέγξετε την ποιότητα και την πληρότητα. Αλλά πού να βρεις ένα 1956 Jaguar XK140 Roadster; Επικοινωνήστε με την ER Classics και ενημερώστε τους τι ψάχνετε. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα και φροντίστε να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό απόθεμα κλασικών αυτοκινήτων για να δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση