29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1964 Jaguar Πληκτρολογήστε E

Το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1961, το Jaguar Το E Type έχει χαρακτηριστεί ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το 1964 Jaguar Το E Type είναι γνωστό ως το έτος μοντέλου κατά το οποίο ο νέος κινητήρας XK αναβαθμίστηκε από 3.8 λίτρα σε 4.2 λίτρα. Αυτά νωρίς Jaguar Τα μοντέλα τύπου E, που συνήθως αναφέρονται ως Σειρά 1, προσφέρουν κλειστούς προβολείς και μικρότερη εισαγωγή αέρα από το στόμα. Ο τύπος Ε σχεδιάστηκε με το Jaguar Έχετε υπόψη σας το αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου D. Όσο πανέμορφο είναι το E Type σήμερα, κατά τη δεκαετία του '60 αυτό το αυτοκίνητο έπρεπε να προορίζεται μόνο για τους πιο απαιτητικούς αγοραστές.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

η 1964 Jaguar Το E Type αντιμετώπισε μερικά από τα προβλήματα που σχετίζονται με τα προηγούμενα μοντέλα, όπως ανεπαρκή πίσω φρένα, υπερθέρμανση και άβολα καθίσματα. Το 1964 Jaguar Το E Type προσέφερε τώρα έναν κινητήρα 4.2 λίτρων, ένα κιβώτιο συγχρονισμού και ενημερωμένα φρένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1964 Jaguar E Type, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα επαγγελματιών της ER Classics σήμερα.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση