Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

BouwjarenΤύπος 1964 Jaguar E

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στο 1961, το Jaguar E Type έχει χαιρετιστεί ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Το 1964 Jaguar E Type είναι γνωστό ότι είναι το μοντέλο-έτος κατά το οποίο ο νέος κινητήρας XK αναβαθμίστηκε από το λίτρο 3.8 σε λίτρο 4.2. Αυτά τα πρότυπα μοντέλα τύπου Jaguar E, που συνήθως αναφέρονται ως σειρά 1, προσφέρουν κλειστά στους προβολείς και μικρότερη πρόσληψη αέρα στο στόμα. Ο τύπος E σχεδιάστηκε με το αγωνιστικό αυτοκίνητο Jaguar D-Type. Όπως είναι πανέμορφο όσο το E Type είναι σήμερα, κατά τη διάρκεια των 60s αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο ήταν - πρέπει να έχει - αποκλειστικά για τους πιο απαιτητικούς αγοραστές.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Ο τύπος 1964 Jaguar E αντιμετώπισε μερικά από τα προβλήματα που σχετίζονται με τα προηγούμενα μοντέλα, όπως τα ανεπαρκή πίσω φρένα, η υπερθέρμανση και τα άβολα καθίσματα. Ο τύπος 1964 Jaguar E τώρα προσέφερε έναν κινητήρα 4.2, ένα κιβώτιο ταχυτήτων με όλα τα συγχρονισμένα και ενημερωμένα φρένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1964 Jaguar E Type, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα επαγγελματιών της ER Classics σήμερα.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση