Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Bouwjaren1957 Jaguar XK140

Το 1957 Jaguar XK140 είχε πολλά να ζήσει μέχρι σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. το XK120. Ενώ το αυτοκίνητο ήταν πολύ παρόμοιο, υπήρχαν κάποιες διαφορές μεταξύ των μοντέλων 2. Οι προφυλακτήρες ήταν μεγαλύτεροι και η χυτή γρίλια ήταν βαρύτερη. Το Jaguar XK140 είχε επίσης περισσότερη δύναμη. προσφέροντας μηχανή διπλού εκκέντρου 3.4L. Αυτές οι προσθήκες έδωσαν το XK140 περισσότερο από το 190hp στο βασικό μοντέλο. Οι αγοραστές απολαμβάνουν επίσης νέο σύστημα διεύθυνσης με οδοντωτό τροχό και πινιόν. Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1957 Jaguar XK140; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Όταν τελείωσε η παραγωγή, ο κόσμος είχε δει ένα σύνολο μονάδων 8884 XK140 να κυλήσουν από τη γραμμή παραγωγής. Στην πραγματικότητα, λόγω της μεγάλης δημοτικότητάς του, πολλοί αποδίδουν το 1957 XK140 ως την κινητήρια δύναμη που κράτησε το εμπορικό σήμα Jaguar ζωντανό μετά το WWII. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Jaguar XK140, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης, έναν καθημερινό οδηγό ή ένα παρθένο αυτοκίνητο για τη συλλογή σας; Είστε πρόθυμοι να δεχτείτε ένα αυτοκίνητο που έχει προστεθεί επιλογές αμαξώματος, χρώματος ή aftermarket; Η ομάδα της ER Classics έχει βοηθήσει τους αγοραστές κλασικών αυτοκινήτων Jaguars εδώ και χρόνια και θα χαρεί να σας βοηθήσει στην εύρεση του κλασικού αυτοκινήτου των ονείρων σας. Σας ενθαρρύνουν να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό τους απόθεμα και να σας καλωσορίσω στο εκθεσιακό χώρο τους στο Waalwijk της Ολλανδίας.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση