29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1965 Jaguar Πληκτρολογήστε E

Το E-Type παρέμεινε ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 και οδηγούνταν μόνο από την πιο εκλεκτή πελατεία της εποχής. Ένας ευθύγραμμος 4.2κύλινδρος κινητήρας 6 λίτρων, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε αρχικά στο Jaguar XK150, έδωσε πρόσβαση σε ταχύτητες άνω των 150 mph. Μερικές από τις αλλαγές που ενσωματώθηκαν στον Τύπο Ε του 1965 περιλάμβαναν τη αντικατάσταση της γεννήτριας από εναλλάκτη και την αλλαγή του ηλεκτρικού συστήματος Lucas σε αρνητική γείωση. Το ταμπλό άλλαξε από αλουμίνιο σε μαύρο φινίρισμα και προστέθηκαν πιο άνετα καθίσματα.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Perhapsσως η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να προσφέρει η ER Classics είναι να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Ένας σχετικά φθηνός τύπος Ε μπορεί γρήγορα να γίνει εφιάλτης με προβλήματα όπως σκουριά, ηλεκτρικά συστήματα και άλλα θέματα. Ενώ μπορεί να σας κοστίσει κάποια επιπλέον χρήματα, η πρόσληψη ειδικού τρίτου μέρους για να επιθεωρήσει οποιαδήποτε πιθανή αγορά μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Τα ER Classics θα χαρούν να μιλήσουν μαζί σας και να σας βοηθήσουν να το βρείτε Jaguar Ε Τύπος των ονείρων σας.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση