Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe

Αν και φαινόταν σχεδόν πανομοιότυπος με τον προκάτοχό του, το XK120, υπήρξαν πολλές προφανείς αλλαγές που μπορούν να βοηθήσουν τους αγοραστές να διακρίνουν τα μοντέλα 2. Πρώτον, το 1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe θα προσέφερε μεγαλύτερους προφυλακτήρες και πιο βαριά μάσκα. Δεύτερον, το εσωτερικό της καμπίνας επεκτάθηκε. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που σε ένα μετατρέψιμο στυλ αμαξώματος θα προσφέρεται το Drophead Coupe που θα έτρεχε παράλληλα με τα μοντέλα Roadster και FHC. Το βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, η καλύτερη ανάρτηση και τα τηλεσκοπικά αμορτισέρ καθιστούν το 1955 Jaguar XK140 πραγματική ευχαρίστηση για οδήγηση. Είτε σκέφτεστε ένα Jaguar XK140 Drophead Coupe ως το περιστασιακό σας οδηγό, το επόμενο έργο αποκατάστασης ή ως αυτοκίνητο εκθεσιακού χώρου, αφήστε την ομάδα του ER Classics να σας καθοδηγήσει!

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα αυτοκίνητα είναι περισσότερα από 50 χρόνια, έτσι θα έχουν ελαττώματα και ελαττώματα. Εκτός αν ψάχνετε για μια κατάσταση μέντας πρωτότυπο ή αποκατασταθεί τέλεια αυτοκίνητο, ο στόχος σας πρέπει πάντα να είναι να βρείτε την καλύτερη κατάσταση και την πιο ολοκληρωμένη Jaguar XK140 που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Για το μοντέλο 1955 Jaguar XK140 DHC, βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε ελέγξει την κατάσταση της επένδυσης κορυφής του καμβά. Αυτές είναι μερικές συμβουλές που προσφέρει η ER Classics. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το 1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe, η ER Classics Holland σας καλωσορίζει να επικοινωνήσετε μαζί της σήμερα ή να σταματήσετε από το εκθεσιακό χώρο. Από τα μοντέλα των εκθεσιακών χώρων μέχρι τα έργα αποκατάστασης του XK140, η ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ελέγξτε το απόθεμά μας για να δείτε τα τρέχοντα μοντέλα και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση