Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1956 Jaguar XK140 Σταθερό Head Coupe

Το 1956 Jaguar XK140 FHC είναι μια εξαιρετική αναπαράσταση των καμπυλών που ήταν μοναδικές σε εκείνη την εποχή του σχεδιασμού αυτοκινήτων. Εκείνη την εποχή, τα σχέδια Roadster και DHC ήταν τα πιο δημοφιλή, αλλά για ένα γεγονός που απαιτούσε την οδήγηση σε εκτεταμένες αποστάσεις, το Fixed Head Coupe ήταν μια εναλλακτική σεζόν 4, η οποία ήταν στην πραγματικότητα φθηνότερη από τα μετατρέψιμα μοντέλα. Αυτά τα αυτοκίνητα προορίζονταν κυρίως για την αγορά των ΗΠΑ και η πλειοψηφία των υπόλοιπων μοντέλων Jaguar XK140 μπορεί να βρεθεί στις ΗΠΑ σήμερα. Ενώ οι περισσότεροι είναι αριστερόχειρες, δεν είναι ασυνήθιστο να βρεις και μερικά αυτοκίνητα με δεξιό χέρι στις ΗΠΑ. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1956 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe, η ER Classics είναι ενθουσιασμένη που σας παρέχει τις παρακάτω συμβουλές.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Οδηγός αγοραστών Όταν αγοράζετε ένα 1956 Jaguar XK140 FHC, είναι σημαντικό να εκτελέσετε λεπτομερή επιθεώρηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του ελέγχου ελέγξτε την έκταση της ενδεχόμενης βλάβης της σκουριάς στα πλαίσια και το πλαίσιο του αμαξώματος, σε όλους τους μηχανικούς, την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την πληρότητα. Φυσικά, εάν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο για αποκατάσταση, τα επιδόματα που θα δώσετε σε αυτά τα στοιχεία θα διαφέρουν. Η ER Classics στην Ολλανδία έχει βοηθήσει αγοραστές και πωλητές κλασικών αυτοκινήτων της Jaguar και καταλαβαίνει τι κάνει αυτά τα αυτοκίνητα τόσο ξεχωριστά. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το Jaguar XK140 για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση