Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Σταθερό Head Coupe

Αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη εξέλιξη της θρυλικής σειράς XK, το Jaguar XK150 παραμένει ένα από τα πιο εικονικά αυτοκίνητα των 50. Το 1959 Jaguar XK150 είχε αρκετές τεχνικές προόδους σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα XK, συμπεριλαμβανομένων των δισκόφρενων με υποβοήθηση πέδησης και μεγαλύτερης περιοχής πιλοτηρίου.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Το 1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe είναι ένα εξαιρετικό κλασικό αυτοκίνητο για τους λάτρεις όλων των ειδών. Είτε είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια αποκατάσταση Jaguar XK150 είτε ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο showroom με μέντα, αφήστε το ER Classics να σας καθοδηγήσει. Η τεχνογνωσία τους όχι μόνο θα σας βοηθήσει στην εξεύρεση του αυτοκινήτου Jaguar που πάντα επιθυμείτε, αλλά θα σας παράσχει επίσης πολύτιμες συμβουλές. Ελέγχετε πάντα για σκουριά, ρωτήστε για πρόσθετα εξαρτήματα ή εξαρτήματα που συνοδεύουν την πώληση και ζητήστε όλα τα έγγραφα που αφορούν το αυτοκίνητο. Αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε την αξία του αυτοκινήτου που βλέπετε. Για περισσότερες συμβουλές ή για να εξερευνήσετε τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα σήμερα στο απόθεμά μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα σας με την πάροδο του χρόνου.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση