29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe

Αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη εξέλιξη της θρυλικής σειράς XK, το Jaguar Το XK150 παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του '50. Το 1959 Jaguar Το XK150 είχε αρκετές τεχνικές προόδους σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα XK, συμπεριλαμβανομένων δισκόφρενων με υποβοήθηση ισχύος και μεγαλύτερη περιοχή πιλοτηρίου.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

η 1959 Jaguar Το XK150 Fixed Head Coupe είναι ένα εξαιρετικό κλασικό αυτοκίνητο για τους λάτρεις όλων των τύπων. Είτε είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα Jaguar Αποκατάσταση XK150 ή αναζητάτε ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο εκθεσιακής κατάστασης, αφήστε τον ER Classics να είναι ο οδηγός σας. Η τεχνογνωσία τους δεν θα σας βοηθήσει μόνο στην εύρεση του Jaguar αυτοκίνητο που πάντα θέλατε, αλλά θα σας παρέχει επίσης πολύτιμες συμβουλές. Πάντα ελέγχετε για σκουριά, ρωτήστε για επιπλέον εξαρτήματα ή ανταλλακτικά που συνοδεύουν την πώληση και ζητήστε όλα τα έγγραφα που αφορούν το αυτοκίνητο. Αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την αξία του αυτοκινήτου που κοιτάτε. Για περισσότερες συμβουλές ή για να εξερευνήσετε τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στο απόθεμά μας, περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο ελεύθερα.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση