Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1961 Jaguar XK150

Το τελευταίο έτος παραγωγής, το 1961 Jaguar XK150 πρόσφερε όλες τις εξελίξεις και αλλαγές που είχαν συμβεί σε όλη τη διάρκεια της σειράς Jaguar XK. Για εκείνους που θέλουν να έχουν το καλύτερο από τη γραμμή XK, αυτή είναι η πραγματική συμφωνία. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα από τα μοντέλα του επόμενου έτους, καθώς τα πρώτα μοντέλα XK150 ήταν στην πραγματικότητα λιγότερο ισχυρά από τα προηγούμενα μοντέλα της Jaguar XK140. Αν θέλετε το καλύτερο της σειράς Jaguar XK, θα θέλατε να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ένα XK150 με τον κινητήρα 3.8l. Συνολικά, κατασκευάστηκαν περισσότερες από μονάδες 9300 XK150.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Τα ER Classics μπορούν να προσφέρουν τις παρακάτω συμβουλές για όσους ενδιαφέρονται για το Jaguar XK150. Πρώτον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πολύ λίγα XK150s έγιναν πραγματικά στο 1961. Για να βρείτε ένα 1961 Jaguar XK150 μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις του κινητήρα 3.8-liter, ένα κανονικό μοντέλο και ένα μοντέλο S. Τα μοντέλα FHC και DHC έχαναν την εκτεταμένη χρήση καρυδιάς και είχαν δερμάτινα ταμπλό. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1961 Jaguar XK150, η ομάδα της ER Classics στέκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση