Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Bouwjaren1956 Jaguar XK140 Drophead Coupe

Κατασκευασμένο από το 1954-1957, το Jaguar XK 140 είναι ένα από τα πιο λαμπερά σπορ αυτοκίνητα του 50. Η καμπυλότητα της Jaguar XK140s ήταν μοναδική και ήταν μια στιγμιαία επιτυχία. Περισσότερο από 8800 μονάδες Jaguar XK140 έχουν παραχθεί, και περισσότερο από 60% πήγε στην αγορά των ΗΠΑ. Εξαιτίας αυτού, τα περισσότερα από τα XK140 που θα βρείτε είναι αριστερόχειρες παρόλο που δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε και μερικούς δεξιά οδηγούς και στις ΗΠΑ. Η έκδοση DHC του XK 140 ήταν, και ίσως εξακολουθεί να είναι το πιο επιθυμητό στυλ σώματος.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Η αγορά ενός 1956 Jaguar XK140 Drophead Coupe είναι το όνειρο πολλών φανατικών κλασικών αυτοκινήτων. Είτε ψάχνετε για ένα XK 140 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως περιστασιακός οδηγός, είτε για ένα έργο αποκατάστασης είτε για ένα πλήρως ανακαινισμένο αυτοκίνητο για εκθεσιακό χώρο ή γκαράζ, η ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σας ενθαρρύνουν να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό τους κατάλογο για να αποκτήσετε μια ιδέα για τα μοντέλα Jaguar XK140 που έχετε στη διάθεσή σας. Η 1956 Jaguar XK140 DHC, με την καμπυλότητα που δοκιμάζει το χρόνο, εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Jaguars που έγιναν ποτέ.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση