Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Bouwjaren1960 Jaguar XK150 Σταθερό Head Coupe

Κατά τη διάρκεια του 1960, η Jaguar έκανε κάποιες αλλαγές στη μηχανή XK που έβαλε την εταιρεία στον χάρτη. Με την αύξηση της διάτρησης, ο κινητήρας προσέφερε τώρα την ιπποδύναμη 220 σε κανονική απόσταση και την ιπποδύναμη 265 στη μορφή S. Ένα 3.8L XK150S προσέφερε μια κορυφαία ταχύτητα 135mph και θα πήγαινε από 0 σε 60mph λίγο κάτω από 7 δευτερόλεπτα. Για πολλούς ενθουσιώδες το 1960 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe έχει όλα όσα έκανε τη σειρά Jaguar XK τόσο δημοφιλής. Με το στιλ, την καμπυλότητα, την ισχύ και την προσιτή τιμή, είναι εύκολο να καταλάβει πώς η Jaguar πούλησε το 4445 XK150 FHCs σε όλη την παραγωγή. Πολλοί επαίνεσαν τον FHC για την προσφορά μιας πραγματικά ασύγκριτης αισθητικής σχεδίασης με την σταθερή οροφή του.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Το 1960 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe εμφανίζεται συχνά σε κλασικά περιοδικά αυτοκινήτων και σε εκδηλώσεις εκπροσώπησης. Με τη σωστή έρευνα και τους πόρους, θα μπορούσε κανείς να βρεθεί σύντομα στο γκαράζ σας. Το ER Classics διαθέτει τις επαγγελματικές συνδέσεις που χρειάζεστε για να βρείτε το XK150 που επιθυμείτε. Σας ενθαρρύνουν να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα για να μάθετε πολύτιμες συμβουλές και να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό τους για αυτοκίνητα της Jaguar που μπορεί να φτάσουν το ενδιαφέρον σας. Το 1960 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα που θα βγει από την Jaguar Company στα 50. Ενώ οι τιμές μπορούν να κυμανθούν δραστικά, η ER Classics είναι σίγουρη ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε το Jaguar XK150 που ονειρευόσασταν.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση