Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1954 Jaguar XK140 Σταθερό Head Coupe

Στο 1954, η Jaguar κυκλοφόρησε την γενιά 2nd της δημοφιλούς σειράς XK, της Jaguar XK140. Είχε την ίδια αρχιτεκτονική με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά χαρακτήρισε αρκετές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και το σώμα. Το XK140 θα είναι διαθέσιμο ως Open Two-Seater, Drop Head Coupe ή Fixed Head Coupe. Οι Jaguar χρησιμοποίησαν τη γενεαλογία τους για να κυκλοφορήσουν στην αγορά και να πουλήσουν το 24 Jaguar XK1954 Fixed Head Coupe. Σήμερα, το Jaguar XK140 είτε στο στυλ του FHC, του DHC ή του Roadster είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1954 Jaguar XK140 FHC, μερικές από τις επιλογές που προσθέτουν αξία σήμερα περιλαμβάνουν: τροχούς σύρμα, Laydock de Normanville overdrive και αυτόματο κιβώτιο Borg-Warner. Είτε ψάχνετε για μια πρωτοποριακή ποιότητα 1954 Jaguar XK140 FHC για τη συλλογή σας είτε θέλετε πάντα να επαναφέρετε ένα Jaguar XK140, αφήστε το ER Classics να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση