Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1955 Jaguar XK140 Σταθερό Head Coupe

Κατασκευασμένο από το 1954-1957 από την Jaguar, το XK140 ήταν η έκδοση 2nd της σειράς Jaguar XK. Ως διάδοχος του Jaguar XK120, υπήρξαν αρκετές αναβαθμίσεις που προσέφερε το XK140. Το 1955 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe, ένα κλειστό κουπέ, θα μοιραζόταν το ταμπλό Drop Head Coupes και τα ένθετα των θυρών, καθώς και το πίσω κάθισμα. Η οροφή επιμηκύνθηκε με το παρμπρίζ να κινείται προς τα εμπρός, τα μικρότερα μπροστινά φτερά και τις μακρύτερες πόρτες. Αυτό έδωσε επίσης περισσότερο εσωτερικό χώρο και χώρο για τα πόδια.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1955 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe; Η ER Classics έχει βοηθήσει τους αγοραστές των κλασικών αυτοκινήτων εδώ και χρόνια και έχει τις γνώσεις και τους πόρους για να σας βοηθήσει να βρείτε το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσαστε. Εκτός αν ψάχνετε για ένα παρθένο XK140 που έχει αποκατασταθεί, αυτά τα αυτοκίνητα θα έχουν ελαττώματα και ελαττώματα. Ο στόχος πρέπει πάντα να είναι να βρείτε το πιο πλήρες αυτοκίνητο που μπορείτε να βρείτε στον προϋπολογισμό σας. Ενώ παράγονται περισσότερα από 8800 αυτοκίνητα Jaguar XK140 από τη στιγμή που η παραγωγή σταμάτησε στο 1957, τα εξαρτήματα μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Είναι σημαντικό να ληφθεί αυτό υπόψη. Το FHC είναι επίσης γενικά το λιγότερο ακριβό από τα στυλ σώματος 3. Είτε ψάχνετε για ένα απολύτως ανακαινισμένο 1955 Jaguar XK140 FHC είτε θέλετε πάντα να αποκαταστήσετε ένα, αφήστε το ER Classics να σας βοηθήσει.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση