Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Bouwjaren1954 Jaguar XK120 Σταθερό Head Coupe

Το 1954 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της τεχνικής ποιότητας της Jaguars και του διαχρονικού σχεδιασμού. Σε αντίθεση με το Roadster, το οποίο δεν προσέφερε προστασία από τα στοιχεία, και τα μοντέλα DHC που προσέφεραν την εποχή της 2, το FHC προσέφερε στους οδηγούς ένα αυτοκίνητο όλο το χρόνο που δεν ήταν μόνο κομψό και ισχυρό αλλά και οικονομικό. Το FHC ήταν διαθέσιμο σε ένα κλάσμα του κόστους σε σύγκριση με το DHC και το Roadster και ήταν ακόμα λιγότερο από το 3th της τιμής της πιο συγκρίσιμης Ferrari. Το 3.4 λίτρο του, δροσισμένο σε νερό, inline-6, προσέφερε 160hp και χρόνο 0-60 μικρότερο από 12 δευτερόλεπτα. Το Jaguar XK120 ήταν σε θέση να φτάσει σε τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 120mph. Ενώ το 1954 Jaguar FHC είναι σημαντικά πιο σπάνιο από το Roadster και το DHC, μπορεί να βρεθεί σήμερα σε ένα κλάσμα του κόστους παρόμοιων μετατρέψιμων αυτοκινήτων XK120.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να επιθεωρούνται στο 1954 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe πριν αγοράσετε ένα. Όπως συμβαίνει με όλα τα κλασσικά Jaguars, ελέγξτε για σκουριά. Τα περισσότερα αυτοκίνητα XK120 θα παρουσιάσουν κάποιο είδος σκουριάς στον πίνακα του αμαξώματος, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να διορθωθεί ακόμα και να γίνει εφικτό. Λάβετε αυτό υπόψη και ελέγχετε πάντα το αυτοκίνητο σε ανελκυστήρα. Μηχανικά, οι κινητήρες 3.4 ήταν ισχυροί, ισχυροί και καλά σχεδιασμένοι. Στις πρώτες μηχανές XK, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις κύριες σφραγίδες, καθώς και τα αρχικά παρεμβύσματα κεφαλής με στεφάνη από χάλυβα. Επίσης, να θυμάστε ότι αυτά τα μοντέλα XK120 Fixed Head Coupe ήταν εξοπλισμένα με πολύ μεγάλες τιμονιέρες και δεν είχαν σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση