29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1954 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe

η 1954 Jaguar Το XK120 Fixed Head Coupe είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα Jaguars ποιοτική μηχανική και διαχρονικός σχεδιασμός. Σε αντίθεση με το Roadster, το οποίο δεν προσέφερε καμία προστασία από τα στοιχεία και τα μοντέλα DHC που προσέφεραν οδήγηση για 2 σεζόν, το FHC παρείχε στους οδηγούς ένα αυτοκίνητο όλο το χρόνο που δεν ήταν μόνο κομψό και ισχυρό, αλλά και προσιτό. Το FHC ήταν διαθέσιμο σε ένα κλάσμα του κόστους σε σύγκριση με το DHC και το Roadster και ήταν ακόμα λιγότερο από το ένα τρίτο της τιμής της πιο συγκρίσιμης Ferrari. Ο 3 λίτρων υδρόψυκτος ενσωματωμένος κινητήρας 3.4 απέδιδε 6 ίππους και χρόνο 160-0 σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. ο Jaguar Το XK120 ήταν ικανό να φτάσει σε τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 120 μίλια / ώρα. Ενώ το 1954 Jaguar Το FHC είναι σημαντικά πιο σπάνιο από το Roadster και το DHC, μπορεί να βρεθεί σήμερα σε ένα κλάσμα του κόστους παρόμοιων μετατρέψιμων αυτοκινήτων XK120.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ελεγχθούν το 1954 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe πριν αγοράσετε ένα. Όπως όλα τα κλασικά Jaguars, ελέγξτε για σκουριά. Τα περισσότερα αυτοκίνητα XK120 θα εμφανίζουν κάποιο είδος σκουριάς του αμαξώματος, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να διορθωθεί αλλά εφικτό. Λάβετε υπόψη αυτό και ελέγχετε πάντα το αυτοκίνητο σε ανελκυστήρα. Μηχανικά, οι κινητήρες 3.4 λίτρων ήταν ισχυροί, ισχυροί και καλά σχεδιασμένοι. Στους πρώτους κινητήρες XK, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις κύριες σφραγίδες, καθώς και τις γνήσιες φλάντζες από ατσάλινη κεφαλή. Θυμηθείτε επίσης ότι αυτά τα μοντέλα XK120 Fixed Head Coupe ήταν εξοπλισμένα με πολύ μεγάλα τιμόνια και δεν είχαν υδραυλικό τιμόνι.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση