29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1962 Jaguar Πληκτρολογήστε E

Η Jaguar Το E Type (γνωστό και ως XKE) σχεδιάστηκε με γνώμονα την αεροδυναμική. Οι λάτρεις επαίνεσαν την εξαιρετική καμπυλότητα και τις καθαρές γραμμές για την αισθητική τους. Το 1962 E Type έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σπορ αυτοκίνητα. Το Sports Car International κατέταξε το E Type νούμερο ένα στα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα 1962 Jaguar E Type, θυμηθείτε ότι η πρωτοτυπία πρέπει να σας απασχολεί. Πολλά Jaguar Τα αυτοκίνητα τύπου E έχουν μετατραπεί με την πάροδο των ετών για χρήση εναλλακτικών κινητήρων. Ορισμένα έχουν επίσης κοπεί από κουπέ σε roadster. Φροντίστε να αντιστοιχίσετε τους αριθμούς του πλαισίου και του κινητήρα με τους δίσκους. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές συμβουλές που έχει μάθει η ER Classics με την πολυετή εμπειρία τους. Συνδεθείτε με την ομάδα τους σήμερα! Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό μας απόθεμα.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση