29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1956 Jaguar XK140

η 1956 Jaguar Το XK140 ήταν το πρώτο Jaguar σπορ αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως και με όλα τα μοντέλα XK140, ήταν διαθέσιμο σε 3 στυλ αμαξώματος. Το Open Two Seater Roadster είχε ένα καμβά που ταιριάζει πίσω από τα καθίσματα. Το Drop Head Coupe είχε μια μόνιμα τοποθετημένη επένδυση στο πάνω μέρος που καθόταν πάνω από το σώμα του αυτοκινήτου όταν το κατέβαζαν. Σε αντίθεση με το Open Two Seater, είχε σταθερό παρμπρίζ. Οι αγοραστές εκτίμησαν επίσης τη διαθεσιμότητα συρμάτινων τροχών και διπλών εξατμίσεων, που ήταν διαθέσιμες το 1956 Jaguar.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Το εσωτερικό του 1956 Jaguar Το XK140 βελτιώθηκε επίσης. Η μεμονωμένη μπαταρία βρισκόταν τώρα αρκετά βαθιά μέσα στο φτερό στην πλευρά εισόδου. ο Jaguar Το XK140 έγινε ένα από τα πιο επιθυμητά σπορ αυτοκίνητα στην αγορά, με μια σειρά αυτοκινήτων να εξάγονται κυρίως στις ΗΠΑ. Μερικές συμβουλές για το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνουν: επιθεωρήστε για σκουριά, βεβαιωθείτε ότι όσο το δυνατόν περισσότερα εξαρτήματα είναι πρωτότυπα, ζητήστε τεκμηρίωση σχετικά με το ιστορικό και γνωρίζετε το πιθανό κόστος συντήρησης και αποκατάστασης.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση